Vezetékes Telefon

Tettek és Gigák helyett válaszd az elérhető és megfizethető szolgáltatásaink közül azt, amelyet ideálisnak gondolsz. Ha elakadsz mi segítünk eligazodni.

Tarifa Csomagok

Irányelveink

A 42NETTel elkötelezett a szélessávú Internet, és az ennek segítségével megvalósuló egyéb technológiák (pl. VoIP - Voice over Internet Protocol) terjesztése mellett. Ezek az alkalmazások arra hivatottak, hogy megkönnyítsék a kommunikációt, egyre egyszerűbb használatuk és javuló hatékonyságuk időt és anyagiakat takarít meg használói számára.

A 42NETTEl a lehető legkedvezőbb áron tervezi meg és építi ki az ügyfelek igényeinek megfelelő leghatékonyabb rendszert.

Ügyfeleink igényeit folyamatosan szem előtt tartva garantálja, hogy létezik alternatíva az olykor bonyolult technológiai megoldások könnyen használhatóvá tételére is. A felhasználók egy letisztult, egyszerű termékskálában megtalálhatják a számukra ideális választást - testreszabott, könnyen kezelhető és költséghatékony szolgáltatásokat, amelyek biztosan kielégítik cégük elvárásait, igényeit.

Ügyfeleink teljes körű elégedettsége cégünk legfőbb célkitűzése, amelyet prémium minőségű termékeink, valamint a hozzájuk tartozó magas színvonalú kiszolgálás garantál.

Igénybe vehető szolgáltatások

Testre szabható IVR (intelligens hangmenü vagy automata ügyfélszolgálat saját hanganyag használatának lehetőségével)

Hívásátadás, - átirányítás, - várakoztatás, - követés

Hangrögzítés

Hangposta

Havi hívásstatisztika

Időzítés (munkaidei és esti üzemmód)

Softphone (szoftveres virtuális mellék)

PBX

A PBX a Private Branch Exchange (saját alközpont) rövidítése. A PBX telefonrendszerek felhasználói a külső telefonhívások kezdeményezésekor számos külső vonalon osztoznak. A PBX összeköti az egy vállalaton belüli telefonokat és egyben összeköttetést biztosít a nyilvános telefonhálózatokkal (PSTN). A PBX telefonrendszerek fejlesztésében az egyik legújabb tendencia az IP PBX, mely a hívások továbbítására internetes protokollt használ.

PBX Business szolgáltatáscsomag ajánlat

Jelen ajánlat VoIP technológián alapuló (nem helyhez kötött) telefonszolgáltatásra vonatkozik, mely helyi, belföldi, mobil, és nemzetközi telefonbeszélgetések díjának jelentős csökkentését teszi lehetővé.

PBX Business szolgáltatáscsomag ajánlat

A szolgáltatás az Internet előfizetést biztosító fővonalon korlátlan számú mellékkel és számos alközponti funkcióval igényelhető.

E szolgáltatással kiválthatja a meglévő drága telefon-alközponti szerződését.

Az ajánlott szolgáltatással csökkentheti költségeit; a feleslegessé vált és így megszüntethető vonalak havi előfizetési díjainak megtakarításával.

A termék használatával lehetőség nyílik a fent felsorolt hívásirányok kedvező díjazású hívására és a beérkező hívások fogadására.

Egyetlen telefonszámhoz kotlátlan élő telefonvonal kapcsolódhat, így nincs többé foglalt jelzés.

A hívások díjmentesek a telephelyek és az egyes mellékek között.

Amennyiben érvényes hűségnyilatkozat miatt a szolgáltató váltás nem megoldható, úgy a 42NETTel PBX szolgáltatás a meglévő szolgáltatásával együtt is működőképes, és az előfizetési díjkedvezményen kívül minden kedvezmény kihasználható.

Megfelelő Internet-kapcsolat esetén a hívásokat kiváló hangminőség és megbízhatóság jellemzi

A hazai törvénymódosításoknak köszönhetően mára saját hívószámmal, a hagyományos telefonról indított hívásként, szolgáltatói számlázással oldható meg az IP-alapú kommunikáció kényelmes használata.

Eszközpark

Ajánlatunk az elvárásoknak megfelelően minőségi eszközökre, a Grandstream és a Cisco termékskálájához alapoz. A Cisco piacvezető a hálózatok és internet-technológiák terén. Az eszközöket úgy választottunk, hogy azok illeszkedjenek a 42NETTel PBX szolgáltatási palettájához és azzal optimálisan együtt tudjanak működni.

Kiemelt szempont volt a hálózati eszközök kiválasztása során, hogy az ismert igényeknek tudás és teljesítmény szempontjából teljes mértékben megfeleljenek és lehetőséget adjanak a jövőbeni sávszélesség-bővítésre.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges feltételek

Szélessávú Internet-előfizetés

ADSL, SDSL, kábel-net vagy bérelt vonal (a szolgáltatás sávszélesség igénye függ a mellékek, valamint az egyidejű hívások számától)

A számhordozás során a régi internet kapcsolat megszűnhet, ennek egyeztetése a régi szolgáltatóval megrendelő feladata!

IP-telefon, ATA + analóg vagy ISDN telefon, Softphone (az igényelt mellékek számától függően)

Opcionális havi díjak

PBX üzemeltetési díj: 7.000 HUF

Fax2email szolgáltatás: 1.500 HUF

PBX mellék 5 db-ig: ingyenes

PBX mellék 5 db-tól: 420 HUF /mellék

A havidíj tartalmazza a 42NETTel hálózatból ingyenesen hívható 1242-es számon és segitunk@42NET.hu e-mailben elérhető Helpdesk szolgáltatásunkat. Mérnökeink munkalapokon 09:00-től 17:00 óráig állnak a rendelkezésükre.


Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.Elfogadom